Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Grand theft auto IV TBOGT fegyverek

A látványos akciójelentekhez természetesen extrém, látványos új fegyverek kellenek. A The Ballad of Gay Tony-ban Luis Lopez nyolccal több fegyvert használhat, mint Niko Bellic az alapjátékban. Magától értetődő, hogy az Grand Theft Auto IV-ben megismert fegyvereket a kiegészítésben is használhatjuk.

Pistolyok

Pistol .44
Az új pistoly jóval erősebb sebeket ejt, mint az alapjátékban is használt másik kettő. Tárába ugyan kevesebb töltény - pontosan 8 darab - fér,  de gyorsabb, mint a sima pistoly (Pistol) vagy a harci pisztoly (Combat pistol)
Nincs kép
Eldobható (robbanó) fegyverek

Robbanó töltetek (Sticky bombs)
Már a GTA San Andreas-ban is jó barátunk volt, és a második epizodikus tartalombn ismét őrjönghetünk a robbanó táskákkal, melyet akárhová - falra, autóra, stb - felhejezhetünk, majd detonátorral aktiválhatunk.
Nincs kép
Géppisztolyok

Gold SMG
Az arany SMGcsupán egy leheletnyivel erősebb a Micro SMG-nél és az SMG-nél. Természetesen van olyan előnye, amiért érdemesebb ezt választani. Jóval több töltényt tud kilőni másodpercenként.
GTA

Assault  SMG
Egy méretéhez képest könnyű fegyverm ami érdekes módon a géppisztolyok közé tartozik.örülbelül olyan erős, mint a szintén új Gold SMG, de több töltény fér a tárába.
GTA

Advanced MG
Ěrdekes fegyver, mert egyszerre jó és rossz. Tárába összesen 200 töltény fér, és szélsebesen szórja őket, ám sokat pazarol, mert nem ejt súlyos sebeket
GTA
Nehézfegyverek

Gránátvető
Ez a fegyver a The Lost and Damned-ben volt reflektorfényben, mivel az első epizodikus tartalom extrája volt. A fejlesztők azonban úgy döntöttek, hogy a második kiegészítőben is használhatjuk a gránáthajító szerkezetet.
Nincs kép
Mesterlövészfegyverek

Advanced Sniper
Nagyjából a mesterlövészpuskával (Combat Sniper) egy szinten van. Előnye abban rejlik, hogy több lövedéket tud kilőni azonos időn belül, ami a gyorsabb töltésnek köszönhető.
GTA
Egyéb

Ejtőernyő
Szintén a GTA San Andreas-ban volt móka az ejtőernyőzés, és most visszatér ez a lehetőség, mely etezúttal jobban kidolgoztak a fejlesztők, és persze nagyobb szerepet is kap a játék során.
GTA

A fegyverek beszerzése

Bár a város fegyverboltjai - Liberty City Gun Club - továbbra is szívesen fogadnak minket ott továbbra is csak az alapjátékban szereplő fegyvereket vásárolhatjuk meg. Az új gyilokszerszámok beszerzése Armando barátunkon keresztül lehetséges, ha a mobiltelefonon kiválasztjuk a Gun Van opciót. Továbbá minden tizedik drog háború teljesítése után megjelenik egy-egy új fegyver a mentőházban. Erről bővebben a késabbiekben olvashatsz egy másik, egyelőre szerkesztés alatt álló cikkünkben.